Skip to main content

 

In de praktijk kun je binnenkort ook terecht voor een Reiki behandeling.

Wat is Reiki?

Reiki is de Japanse term voor universele (Rei) Levensenergie (Ki). Bij een Reiki behandeling wordt deze universele levensenergie doorgegeven via de handen van de beoefenaar naar de ontvanger. Veelal zonder aanraking.

Reiki is de energie die zorgt voor groei en genezing van alles wat leeft. Het is een voedende energie voor mensen, dieren en planten.

Reiki werkt zowel op het lichaam als op de geest. Niet alleen de genezing van lichamelijke kwalen wordt door Reiki gesteund, maar het helpt ook om negatieve gedachtenpatronen en emoties los te laten en te verwerken.

Je hoeft geen specifieke klacht te hebben. De energie komt daar terecht waar je haar op dat moment nodig hebt. Dit kan variëren van het tot rust komen, het verlichten van pijn of het verwerken van emotionele problemen.

Reiki ondersteunt je bij wat op dat moment belangrijk is en is om die reden nooit strijdig met andere/ reguliere behandelwijzen.

 

Positieve effecten van Reiki:

  • Stressverlichting
  • Ontspanning
  • Lichaam en geest in balans
  • Emotioneel welzijn
  • Pijnverlichting
  • Ondersteuning bij het zelfhelend vermogen van het lichaam

Behandelaar: Monique Schoonhoven, Reiki gecertificeerd

Duur behandeling: 60 minuten, Kosten: € 60,- , 

Wil je meer informatie, laat het me eenvoudig weten via de mail of een Whatsapp bericht:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. Reiki / Telefoonnummer: 0631946328

Monique Schoonhoven