Skip to main content

Bedankt voor jouw interesse in onze voetreflexPlus behandelingen! We waarderen het zeer dat je contact met ons hebt opgenomen voor meer informatie.

Binnenkort ontvang je alle details over onze diverse behandelingen rechtstreeks in je inbox. We doen ons best om deze informatie snel naar je te mailen, zodat je meteen kunt ontdekken hoe voetreflexPlus jouw welzijn kan verbeteren.

Maar wacht, er is meer!   Als een blijk van onze waardering willen we je attent maken op een speciale actie: ontvang een exclusieve introductiekorting van 25% op je allereerste behandeling via deze pagina. Het enige wat je hoeft te doen, is een afspraak maken en de code 'INTRODUCTIE' vermelden op het contactformulier bij bericht. Op die manier kun je de voordelen van voetreflexPlus ervaren terwijl je geniet van aanzienlijke besparingen.

Ja, ik maak meteen gebruik van deze introductie actie.

We kijken er naar uit om je binnenkort te verwelkomen en je te helpen op weg naar een verbeterde gezondheid en welzijn. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je nog vragen hebt of extra informatie nodig hebt.

Nogmaals bedankt voor je interesse en vertrouwen in onze behandelingen.