Skip to main content
 • Voetreflexplus

  VoetreflexPlus

  Stimuleert het zelfgenezend vermogen van het lichaam.
 • voetreflexplus

  VoetreflexPlus

  stimuleert het zelfgenezend vermogen van het lichaam.
Voetreflextherapie, de natuurlijke Chinese geneeswijze.
praktijk voor voetreflextherapie

Ontdek de kracht van voetreflextherapie

Hier vind je alles wat je moet weten over onze holistische benadering van natuurlijke genezing en het bevorderen van welzijn. De praktijk staat bekend om de effectieve behandelingen op basis van voetreflexologie en aanvullende therapieën. Of je nu op zoek bent naar ontspanning, pijnverlichting of het verbeteren van je algehele gezondheid, wij zijn er om je te ondersteunen op je reis naar welzijn.

Wat is voetreflexPlus?

VoetreflexPlus is een unieke vorm van reflexologie die gebaseerd is op de principes van traditionele Chinese geneeskunde. Het is een holistische benadering waarbij wordt gewerkt met reflexzones op de voeten die in verbinding staan met organen en systemen in het lichaam. Door middel van gerichte drukpuntmassage op deze reflexzones kunnen blokkades worden opgeheven, de energiestroom worden hersteld en het zelfgenezend vermogen van het lichaam worden gestimuleerd.

De behandelingen

Bij FootreflexPlus bieden we een breed scala aan behandelingen die zijn ontworpen om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. De ervaren therapeut combineert voetreflexologie met andere technieken en therapieën om optimale resultaten te bereiken. Enkele van onze populaire behandelingen zijn:

VoetreflexPlus massage

Onze voetreflexplus massage is een uitgebreide behandeling waarbij zowel de voeten als onderbenen worden gemasseerd. Dit zorgt voor diepe ontspanning, verbeterde doorbloeding en balans in het lichaam.

Meridiaan massage

Meridianen zijn energiekanalen in het lichaam die in verbinding staan met specifieke organen. Door meridiaan massage kunnen blokkades worden opgeheven en de energiestroom worden hersteld.

Voordelen van voetreflexPlus

Het ondergaan van VoetreflexPlus-behandelingen biedt talloze voordelen voor zowel de fysieke als de mentale gezondheid. Enkele van de voordelen zijn:

 • Stressverlichting

VoetreflexPlus helpt spanning en stress te verminderen, waardoor een diepe ontspanning wordt bevorderd en het algehele gevoel van welzijn wordt verbeterd.

 • Pijnverlichting

De drukpuntmassage en het herstellen van de energiebalans kunnen pijn en ongemak verminderen, zoals hoofdpijn, rugpijn, spijsverteringsproblemen en meer.

 • Verbeterde bloedcirculatie

Door de stimulatie van reflexzones wordt de bloedcirculatie verbeterd, wat kan bijdragen aan een betere zuurstof- en voedingsstofvoorziening van organen en weefsels.

 • Versterkt immuunsysteem

VoetreflexPlus kan het immuunsysteem versterken door het stimuleren van de lymfestroom en het bevorderen van de algehele balans van het lichaam.

Maak een afspraak

Klaar om de voordelen van FootreflexPlus te ervaren? Maak vandaag nog een afspraak en neem de eerste stap naar een gezonder, ontspannen leven. 

Veelgestelde vragen:

1. Hoe lang duurt een voetreflexPlus-behandeling?

Een gemiddelde VoetreflexPlus-behandeling duurt ongeveer 60 minuten. Dit geeft voldoende tijd om de reflexzones grondig te behandelen en ontspanning te bevorderen.

2. Is voetreflexPlus geschikt voor iedereen?

Ja, VoetreflexPlus is over het algemeen veilig en geschikt voor mensen van alle leeftijden. Het kan worden aangepast aan individuele behoeften en gezondheidscondities.

3. Hoeveel behandelingen zijn er nodig voor optimale resultaten?

Dit varieert per persoon en de specifieke klachten. Over het algemeen worden meerdere behandelingen aanbevolen voor langdurige resultaten. Onze therapeuten kunnen een behandelplan op maat voorstellen.

4. Voel ik meteen resultaat na een behandeling?

Ja, veel mensen ervaren direct na een behandeling een gevoel van ontspanning en welzijn. Langdurige resultaten kunnen echter geleidelijk optreden na meerdere behandelingen.

5. Is voetreflexPlus een alternatief voor medische behandelingen?

VoetreflexPlus is een aanvullende therapie en kan een waardevolle aanvulling zijn op medische behandelingen. Het is altijd raadzaam om met je arts te overleggen bij ernstige medische aandoeningen.

6. Wat kost een voetreflexPlus behandelingen?

Een voetreflexPlus behandeling van ongeveer 60 minuten kost € 55,-.

Conclusie

VoetreflexPlus biedt een holistische benadering van natuurlijke genezing en welzijn. Met effectieve behandelingen op basis van voetreflexologie en aanvullende therapieën kunnen we je helpen om ontspanning, pijnverlichting en algeheel welzijn te bereiken. Maak vandaag nog een afspraak bij VoetreflexPlus en begin je reis naar een gezonder en evenwichtiger leven.

Contactpagina voor het maken van een afspraak.

 

FootreflexPlus is gespecialiseerd in: